Naomi Dijkstra sneert naar Samantha de Jong na zien pikant filmpje

Naomi sneert naar Samantha
Door: Charlotte Wijnen
18-07-2022

Er dook vorige week een pikant filmpje van Samantha de Jong op, waarin ze seksuele handelingen aanbiedt in ruil voor geld. In het filmpje droeg ze een zwarte pruik en noemde ze zichzelf ‘Naomi’. Naomi Dijkstra, de ex van Michael van der Plas, haalt keihard uit na het zien van de beelden.

Een Roddelpraat-kijker kreeg onlangs op een escort-website een bericht van ‘ene Naomi’ die hem uitnodigde om naar haar woning in Scheveningen te komen. Maar toen hij daar aankwam, bleek het om Samantha de Jong te gaan.

Uitnodiging

Het filmpje met de uitnodiging stuurde de kijker door naar Roddelpraat. Op de beelden is te zien hoe Samantha op een bed zit en een zwarte pruik draagt. ,,Hoi ik ben Naomi, en ik kan jou wat geven en dat is de tijd van je leven”, zegt Samantha.

LEES OOK:

Samantha de Jong ontkent maken pikant filmpje

Sneer van Naomi Dijkstra

De beelden zorgden voor een hoop hilariteit in de uitzending van Roddelpraat. Hoewel Samantha al snel zei dat het om een grapje ging, besluit ook Naomi Dijkstra een sneer naar Samantha uit te delen.

,,Tegen elk aannemelijk bod”, schrijft Naomi bij een foto van een zwarte pruik. ,,Bij deze: na veel ophef toch maar besloten afstand te doen van m’n zwarte pruik. Binnenkort de marktplaats link! Pruik onder andere bekend van tv, internet en Roddelpraat.”

Meer DenD