Narcos-ster Miguel Angel Silvestre vrijgezel

Door: DitjesDatjes
05-12-2017

MADRID – Narcos-ster Miguel Ángel Silvestre (35) is weer vrijgezel. De relatie van de Spaanse acteur en zijn vriendin Albania Sagarra is voorbij, meldt zij in een vlog op YouTube.

“Ik wil snel iets verhelderen. Nu ik in Miami ben, wekt het de indruk dat ik een geweldige tijd heb, maar ik wil duidelijk maken dat Miguel Ángel en ik niet meer bij elkaar zijn. Hij is een geweldige vriend geweest, een leraar. Toen we samen waren hadden we een mooie relatie. Maar momenteel gaan we elk ons eigen weg. Hij heeft me geïnspireerd tot het zijn van een betere actrice, een betere artiest en vooral een beter persoon”, zegt ze.

”Daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar. Ik heb geen enkel gevoel van wrok jegens hem. We zijn vrienden. Hij is bevriend met mijn vader, mijn moeder en mijn hele familie. Ik hou veel van hem. Ik hoop dat ik hiermee de situatie heb verduidelijkt.”

Volgens E! News kregen Miguel Ángel de twee begin dit jaar een relatie. De geruchten over hun relatie begonnen toen de acteur, die ook bekend is van de Spaanse serie Velvet en de Netflix-serie Sense8, een video op Instagram publiceerde waarop te zien was hoe hij met zijn vriendin boodschappen deed in een supermarkt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD