‘Natacha Harlequin neemt het op voor Lil’ Kleine’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Natacha Harlequin laat zich vrijdagavond bij Shownieuws uit over de verhalen rondom Lil’ Kleine. De rapper is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur voor zinloos geweld. De strafrecht-deskundige benadrukt de rapper als verdachte te zien en niet als dader.

,,Hij gaat in hoger beroep”, laat Natacha weten over Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine. ,,Hij heeft tijdens de zitting heel duidelijk laten weten via zijn advocaat dat hij alles ontkent en niemand heeft mishandeld”. Daar is Harlequin het volledig mee eens: ,,Als je dat zegt maakt het eigenlijk niet uit wat de straf is, want jij zegt: ‘Ik heb het niet gedaan en ik ben het er gewoon niet mee eens.’ Dat is zijn recht ook. Hij heeft 14 dagen om dat hoger beroep in te stellen.”

‘Waarom moet je lachen?!’

Natacha probeert iedereen ervan te overtuigen dat zij niet haar persoonlijke mening geeft. Daar trappen Shownieuws-gasten niet in en lachen haar zelfs uit. ,,Ja waarom!? Nee wacht even! Waarom moet je daar om lachen?!”, vraagt de strafpleiter geïrriteerd. ,,Omdat jij het altijd opneemt voor…”, antwoordt Bart Ettekoven lacherig. ,,Nee!” reageert Natacha boos. ,,Dat is ook wat ik heel duidelijk wil aangeven: ik neem het voor niemand op! Ik ben hier als strafrechtdeskundige en ik zeg gewoon wat er staat in de wet. Het is ook niet mijn persoonlijke mening en hij is verdachte. Dat is gewoon hoe het is. Ik kan er ook niets anders van maken.”

Patty begint zich ermee te bemoeien: ,,Nee, maar wacht heel even, wacht heel even… Als de NOS op hun social media zegt wat er aan de hand is en dat je dan dáár moet reageren met: ‘By the way, ik sta nog wel op nummer één’… Doe dat dan op je eigen social media.”

Tijdverspilling

Bart vindt dat er genoeg tijd is verspild aan Lil’ Kleine: ,,Het is gewoon een heel vervelend ettertje, maar goed: laten we lekker doorgaan. We hebben het alweer veel te lang over dit misbaksel.” Ook hier is Natacha het niet mee eens: “Waarom misbaksel?” Waarop Patty antwoordt: Pauperkabouter”. Natacha beslist dat zwijgen op dit moment de beste optie is…

Tags

JORIK SCHOLTENLIL' KLEINENATACHA HARLEQUINSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck