Natacha Harlequin weg bij SBS 6?

Foute advocate wordt ontslagen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een week voor het proces van Ali B kondigde Natacha Harlequin aan de media-advocaat van Ali B te zijn. Opvallend is dat ze nu plotseling nooit meer in Shownieuws aan de desk zit. Ligt ze eruit?

De aankondiging van Natacha dat ze de media-advocaat van Ali B was, zorgde voor veel kritiek. ,,Dat dan een advocaat daar zo’n ruim baan krijgt in zo’n kwalijke zaak, dingen te vertellen over de cliënt zonder dat er ook maar één kritisch weerwoord wordt gegeven, dat vond ik wel echt een nieuw dieptepunt, ja”, sneerde Angela de Jong in haar AD-column.

Dubbele pet

Angela begreep best dat ze dat als advocaat van Ali doet, maar dan had ze niets te zoeken bij Shownieuws. ,,Die dubbele pet, die wringt hier heel duidelijk.”

Weg bij SBS 6?

Opvallend is dat Natacha plotseling nooit meer aan de desk zit. ,,Natacha Harlequin is nog één keer te zien geweest bij Shownieuws na die uitzending die toch wel tot ophef leidde”, vertelt Tina Nijkamp in haar podcast Tina’s TV Update. ,,Ik heb dus gevraagd aan Talpa of we haar überhaupt nog wel terugzien bij Shownieuws en toen kreeg ik toch een heel vaag antwoord terug: ‘Ja, alleen we weten dat niet van tevoren, er moet een onderwerp zijn’.”

‘Vaag verhaal’

Volgens Tina werd er omheen gedraaid. ,,Ik vond het heel vaag en ik denk dat SBS 6 er ook nog niet uit is of ze Natacha Harlequin weer aan tafel willen hebben of dat het gewoon over en uit is voor haar bij Shownieuws”, vervolgt Tina. ,,Ik kreeg in elk geval geen bevestiging dat zij daar binnenkort weer aan tafel zit. Ik vond het een vaag verhaal.”

Tags

NATACHA HARLEQUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck