Natasja Froger open over huwelijkscrisis: ‘Vreemdgegaan’

Natasja Froger over vreemdgaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Natasja en René Froger zijn inmiddels al dertig jaar getrouwd en nog altijd gelukkig met elkaar. Toch blijkt dat niet altijd zo te zijn geweest. Natasja vertelt openhartig over de huwelijkscrisis waar de twee in hebben gezeten. ,,We zijn allebei vreemdgegaan.”

Natasja en René zijn door diepe dalen gegaan in hun huwelijk. Ze zijn dertig jaar getrouwd, maar in die tijd niet alleen maar met elkaar geweest, zo onthult Natasja in een openhartig interview met VROUW.

‘We zijn allebei vreemdgegaan’

,,Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken”, aldus Natasja. Maar toch hebben ze ook voor hete vuren gestaan. ,,René en ik zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden.”

In die periode woonden ze afzonderlijk van elkaar. ,,Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan.”

‘Nooit overdoen’

Ondanks dat ze de zanger ‘wel eens achter het behang wil plakken’, zijn ze elkaar steeds beter gaan begrijpen. ,,Naarmate je ouder wordt, heb je meer begrip en ‘lees’ je elkaar sneller. Het heethoofdige gaat ervan af”, legt Natasja uit. ,,Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie. Er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen.”

Tags

BEDROGFROGERNATASJA FROGERONTHULLINGRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck