Natasja Froger wil behandeld worden als koningin

Natasja Froger heeft koninklijke behandeling nodig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes blijkt niet de enige veeleisende BN’er te zijn op vluchten van KLM. Ook Natasja Froger wenst een speciale behandeling te krijgen wanneer ze op vakantie gaat. ,,Ze denkt dat ze de koningin is.”

Omdat de meeste BN’ers met de vliegtuigmaatschappij KLM vliegen, heeft het KLM-personeel lijsten gemaakt met de ‘meest vervelende BN’ers’. Op de eerste plek staat Doutzen Kroes, die nog altijd sterallures blijkt te hebben.

Natasja spant met Doutzen de kroon

,,Ze kijkt niemand aan, gooit haar paspoort neer en vraagt altijd om een gratis upgrade! Er kan echt geen lachje vanaf, geen goedemiddag niks”, vertelde een medewerker in gesprek met Juicechannel.

Maar Doutzen is niet de enige BN’er die zich misdraagt tijdens het reizen. Onder anderen Estelle Cruijff, Sven Kramer, Lil’ Kleine, Anna Nooshin en Hans Klok staan onder het model op de lijst. Maar wie naast Doutzen de kroon spant, is Natasja Froger.

Koningin

,,Natasja Froger denkt dat ze de koningin is. Heb haar twee keer meegemaakt op Schiphol”, vertelt een andere KLM-medewerker aan Juicechannel. De eerste keer vloog Natasja met een filmploeg, die eerder bij de balies aankwam dan zijzelf. ,,Mijn collega verwees ze door naar de normale balies.”

En dát werd niet geaccepteerd door Natasja. ,,Toen kwam mevrouw even snel aangerend: ‘Ja dag! Ik heb priority kaart dus ze gaan gewoon met mij mee naar de priority balie. Ik ga niet in de gewone rij staan hoor!”’

Inchecken bij KLM

De tweede keer had Natasja een vlucht geboekt bij Transavia, dus is het vanzelfsprekend dat er ingecheckt moet worden bij de balie van Transavia. Maar omdat Natasja normaalgesproken altijd met KLM vliegt, dacht ze in te mogen checken bij KLM. ,,Ze was erg beledigd dat dit niet mogelijk was. ‘Ik kom altijd hier inchecken, belachelijk dat jullie dat niet willen doen.”’

Tags

DOUTZEN KROESNATASJA FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck