Nederland gunt Alexia een wilde tijd

Alexia mag feesten van Nederland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nederland lijkt zijn schouders op te halen bij de schaarse outfit en wilde poses van prinses Alexia. Ze had afgelopen weekend een feestje en daarvan verscheen een foto op social media. ‘Laat haar lekker uit haar dak gaan’, zo vinden lezers van DenD.

Het feest waar Alexia naartoe ging

Alexia heeft het naar haar zin op het Atlantic College in Wales en doet dan ook graag mee met de activiteiten van de school. De foto die van haar op social media verscheen, zal alleen niet meteen gelinkt worden met zo’n activiteit. Toch blijkt dit wel het geval te zijn.

Uit onderzoek blijkt dat 32% van de studenten van het Atlantic College zich identificeert met de LGBT-gemeenschap, zo melden Spaanse media. Studenten voerden een week lang allerlei activiteiten uit om deze groep meer zichtbaar te maken. Het feest waar Alexia heen ging was daar onderdeel van.

Zo was er een voorstelling waar verschillende studenten een soort striptease uitvoeren. In een schaarse outfit paraderen ze rond met teksten op hun lijven geschreven. Eén van de teksten luidt: ‘Don’t sexualize us’.

‘Laat haar lekker uit haar dak gaan’

Maar een activiteit van school of niet, Nederland gunt Alexia een wilde tijd. Over de vraag: ‘Dient Alexia zich te gedragen als een prinses?’, zijn de lezers van DenD het vrijwel met elkaar eens. Uiteindelijk hebben 35.846 lezers op de poll gestemd. 5.464 lezers vinden dat Alexia zich dient te gedragen als prinses omdat ze een voorbeeldfunctie heeft. Maar 30.382 lezers zijn van mening dat Alexia lekker uit haar dak moet gaan.

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie