Nederland roept op tot boycot Lil Kleine

Boycot Lil' Kleine!|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Velen hebben hun gal gespuwd op social media nadat Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes heeft mishandeld. Op Twitter wordt massaal opgeroepen om de rapper te boycotten. ,,De enige manier om hem te treffen.”

Lil Kleine werd zondagavond in Amsterdam aangehouden op verdenking van mishandeling. Op social media werd een video verspreid waarop te zien was hoe de rapper het hoofd van zijn verloofde Jaimie tussen de autodeur klemde. Volgens velen is het genoeg geweest en moet de rapper geboycot worden. NPO FunX is de eerste die heeft besloten voorlopig geen muziek meer van hem te draaien.

Lil Kleine nog steeds in de top op Spotify

Lil Kleine heeft onlangs een nieuw album uitgebracht, waarin hij vertelt over wat er vorig jaar gebeurd is op Ibiza. Ook toen zou hij Jaimie hebben mishandeld. Dat album staat nu al wekenlang in de top op Spotify, iets waar veel Twitteraars niets van begrijpen.

Deze keer zijn er zelfs beelden opgedoken van de mishandeling, waarop velen stellen dat het genoeg is geweest. NPO FunX is de eerste die heeft besloten de rapper te boycotten. ,,Opnieuw zorgt nieuws rond een artiest voor heftige reacties bij ons publiek en daarom hebben we in overleg met de omroepen besloten om de muziek van Lil Kleine voorlopig niet op te nemen in de playlists van NPO FunX”, aldus een woordvoerster.

‘CANCEL Lil Kleine’

Op Twitter wordt er volop opgeroepen om deze boycot door te zetten en een voorbeeld te nemen aan FunX. Op Spotify, waar Lil Kleine bovenaan in de hitlijsten staat, is er een knop te vinden met ‘Don’t play this artist’. ,,Zet hem uit in Spotify en cancel Lil Kleine”, twittert iemand. Een andere Twitteraar is het hiermee eens: ,,Het is heel simpel: de enige manier om Lil Kleine te treffen is in zijn portemonnee. Cancel Lil Kleine door zijn muziek niet meer te draaien.”

Tags

BOYCOTCANCELJAIMIE VAESLIL' KLEINEMISHANDELING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck