Nederlands elftal afgeschermd in Wolfsburg: ‘Geen contact met fans mogelijk’

Hotel in Wolfsburg is veranderd in een vesting
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het Nederlands elftal is aangekomen in Wolfsburg voor het EK voetbal. Zondag spelen ze hun eerste wedstrijd, maar volgens Duitse media is het voor fans bijna onmogelijk om een glimp van de Oranje-spelers op te vangen.

De Oranje-spelers kwamen afgelopen dinsdag aan bij het Ritz-Carlton Hotel in Wolfsburg, een vijfsterrenhotel waar ze de komende weken zullen verblijven. Het hotel heeft 170 kamers en faciliteiten als een zwembad. De goedkoopste kamer kost rond de driehonderd euro. Voor Oranje is een verdieping afgehuurd. 

Wolfsburg

Ronald Koeman koos voor Wolfsburg vanwege de centrale ligging van de stad. De reizen naar Hamburg, Leipzig en Berlijn nemen rond de twee uur in beslag. Naar Berlijn zal het Nederlands elftal per trein reizen.

Fans

Maar fans die naar Duitsland zijn gekomen om een glimp van de spelers op te vangen, moeten volgens Duitse media niet veel verwachten. Het Nederlands elftal wordt volledig afgeschermd. Alleen afgelopen woensdag was er een kans om de Oranje-spelers te zien, maar dit was uitsluitend bedoeld voor schoolgroepen.

EK

Vanavond start het EK en Nederland speelt zondag het eerste duel. De 24 EK-deelnemers zijn verdeeld in zes groepen van vier landen en Nederland zit in groep D met Polen, Frankrijk en Oostenrijk. Zondag speelt Nederland in Hamburg tegen Polen, het tweede duel volgt op vrijdagavond 21 juni in Leipzig tegen Frankijk en de derde wedstrijd, tegen Polen, is op dinsdag 25 juni in Berlijn.

Tags

EK VOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck