Nederlandse componist in race voor Amerikaanse filmprijs

Door: DitjesDatjes
17-09-2019

De Nederlandse filmcomponist Mark Wind is genomineerd voor Best Music Composer tijdens het jaarljkse Pitch To Screen festival. De winnaars worden op zaterdag 26 oktober bekendgemaakt in het prestigieuze Film At Lincoln Center in New York.

Wind maakt kans op de Amerikaanse filmprijs voor zijn werk aan de Britse speelfilm Homeless Ashes. De film van regisseur Marc Zammit gaat op 23 september in Londen in première.

Homeless Ashes verhaalt over een jongen die van huis wegloopt en op straat probeert te overleven, en belicht op unieke wijze het actuele en relevante thema van dakloosheid.

In de film spelen verscheidenen Amerikaanse acteurs, onder wie Lew Temple (bekend van The Walking Dead) en Maria Howell (Hidden Figures). Tot de cast behoren ook een aantal bekende Engelse acteurs, zoals Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button) en Andrew Lee Potts (The Crown).

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen