Nederlandse musical Murder Ballad gaat naar België

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

De Nederlandse versie van de musical Murder Ballad zal volgend jaar in België te zien zijn. De voorstelling zal in augustus 2022 in Antwerpen in première gaan. Dat heeft producent STENT Producties dinsdag bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De voorstelling was de afgelopen twee seizoenen te zien met onder anderen Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch in de hoofdrollen. Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara, een twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

Giovanni Sturkenboom van STENT is heel trots. “In 2014 ben ik het vak ingerold met een job in een grote musical van Studio 100. Sindsdien heb ik een zwak voor het prachtige land en werd de wens met de dag steeds groter om ooit in Vlaanderen te gaan produceren”, vertelt hij. “We gaan er met het Nederlandse team een prachtige Vlaamse versie maken, met dan ook een Vlaamse cast.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD