Nederlandse topacts streamen optredens uit Scheepvaartmuseum

Door: DitjesDatjes
05-06-2020

Kensington, Duncan Laurence, Danny Vera, Krezip en Ilse DeLange zijn de eerste artiesten in de nieuwe livestream concertreeks vanuit het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Dat meldt concertorganisator Friendly Fire.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De artiesten zullen live optreden vanaf het plein onder de overkapping van het museum. Naast de keuze voor de unieke setting zullen de artiesten volgens de organisatie allemaal iets bijzonders voorbereiden voor deze shows zodat ook de doorgewinterde fans van de artiesten verrast zullen worden.

De reeks van vijf concerten wordt op 17 juni afgetrapt door de grootste band van Nederland, Kensington. Vervolgens spelen songfestivalwinnaar Duncan Laurence op 18 juni, Americana-ster Danny Vera op 19 juni en de band die terug is van weggeweest, Krezip, op 20 juni. Ilse DeLange zal de reeks afsluiten op zondag 21 juni. Humberto Tan presenteert de avonden.

Nieuw platform

In samenwerking met Festicket en het Scheepvaartmuseum heeft de concertorganisator een nieuw platform ontwikkeld waar fans hun favoriete Nederlandse artiesten live, vanaf de bank, kunnen bekijken. De live concerten zijn niet te vergelijken met eerdere concerten; “We hebben een oplossing bedacht om mensen nu – dichterbij dan ooit – bij hun lievelingsartiesten te laten zijn met unieke optredens in een tot de verbeelding sprekende setting,” aldus Friendly Fire.

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via www.streamslive.nl.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD