Nee! Definitief geen nieuw seizoen De Bauers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Een gigantische kijkcijferhit: De Bauers – 20 jaar later. Ondanks wekelijks meer dan 1,5 miljoen kijkers komt er GEEN nieuw seizoen van de parel van de NPO.

De familie Bauer ziet een tweede seizoen van hun succesvolle realityshow definitief niet zitten. Volgens vader Frans en zoon Christiaan vinden de Bauers het allemaal wel mooi geweest.

‘Over 20 jaar’

Frans Bauer en zoon Christiaan vertellen bij Radio 538 dat ze geen nieuw seizoen gaan maken van hun immens populaire realityserie. Ze kijken terug op een hele leuke opnameperiode, maar ze staan allemaal niet te trappelen om nog eens gevolgd te worden door een cameraploeg. ,,Weet je wat het is, ik denk niet dat er hierna een seizoen komt, we hebben zo’n mooie periode achter de rug. Waarom zou je dat doen als het zo mooi is geweest?”, zegt vader Frans bij Radio 538.

Volkszanger

Ook zoon Christiaan vindt het genoeg geweest met de realitysoap, al sluit hij niet uit dat het nooit meer komt. ,,Misschien over 20 jaar nog een keertje”, zegt hij daarover. Uit de spotlights stapt hij niet, want hij werkt keihard aan zijn eigen carrière als volkszanger. Hij is de eerste gastartiest bij de shows van zijn vader, Frans Bauer, op 18 en 19 oktober in Rotterdam Ahoy. Dat heeft de 50-jarige zanger vrijdag op Instagram laten weten.

Tags

CHRISTIAAN BAUERDE BAUERSFRANS BAUER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck