Neef Hazes sr. maakt cover: ,,Ik ben benieuwd hoe de Hazesclan reageert”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Stanley Hazes was vroeger erg close met neef André Hazes sr. Zijn loyaliteit lijkt veertien jaar na André’s dood over te zijn, want van het gezegde ‘over de doden niets dan goeds’ heeft hij nog nooit gehoord.

Gezin

Op 30 juni, de dag dat André Hazes 67 jaar oud zou worden, verschijnt de single ‘Mama’ opnieuw. Niet gezongen door André, maar door zijn neef Stanley. En dat terwijl hij heel goed weet dat Rachel het niet fijn vindt als familieleden nummers van haar man zingen. De reden waarom Stanley dan toch het nummer uitbrengt? ,,Ik wil Nederland laten zien dat er ook een Hazes is die wél goed voor zijn vrouw en kinderen zorgt.”

Pijnlijk

Dat is een flinke steek onder water voor Rachel en haar zoon André. Stanley verwijst hiermee naar André sr. die vier kinderen verwekte bij drie vrouwen. Twee van die kinderen heeft hij nauwelijks gezien. Ook zou hij er niet genoeg zijn geweest voor zoon André en dochter Roxeanne. De opmerking van Stanley is ook pijnlijk voor André. Zijn relatie met zijn vriendin Monique, die tevens moeder is van hun kindje André, is net verbroken. Ook deze André zou werk belangrijker vinden dan zijn vriendin en kind.

De nieuwe uitgave van het nummer ‘Mama’ is iets anders dan het origineel.  ,,De nieuwe uitgave is een tikje sneller en het trommeltje en trekzakkie zijn vervangen door gitaren en een koor”, zegt Stanley tegen AD. “De tweede stem zing ikzelf. Ik ben benieuwd hoe de Hazesclan reageert.”

Zou dit de gedroomde doorbraak betekenen voor Stanley als volkszanger?

Tags

ANDRÉ HAZESGEZINMONIQUERACHEL HAZESSTANLEY HAZESVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie