Neef Hazes sr. over Rachel: ‘Ik wist al lang dat ze niet deugt’

Stanley is geen vriend van Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Stanley, de neef van André Hazes sr., heeft te doen met André en Roxeanne. Volgens hem hebben ze nooit een liefdevolle opvoeding gehad. ,,Dat Rachel niet deugt, wist ik al heel lang.”

De sfeer binnen de familie Hazes is sinds de rechtszaak van Roxeanne tegen Rachel tot onder het vriespunt gedaald. Stanley noemt het ‘karma’ dat Roxeanne Rachel voor de rechter heeft gesleept vanwege de erfenis van André Hazes. ,,Ik denk dat die kinderen groot gelijk hebben”, vertelt hij in weekblad Weekend. ,,Aan zoiets zitten altijd twee kanten, maar volgens mij is Rachel niet altijd goed voor de kinderen geweest, anders doe je zoiets wat Roxeanne deed niet, lijkt mij.”

‘Familie Hazes heeft een hekel aan haar’

Dat Rachel niet ‘deugt’, wist Stanley naar eigen zeggen al heel lang. ,,Mijn vrouw heeft het huwelijk van André sr. met Ellen kapot zien gaan door Rachel. Bijna iedereen van de familie heeft een hekel aan haar.”

‘Ze wil alles zelf houden’

De volgende stap is een bodemprocedure tegen Rachel, maar als die er komt zullen de familieverhoudingen nooit meer goedkomen, vermoedt Stanley. Ook gelooft hij niet dat moeder en dochter het buiten de rechtszaal zullen oplossen. ,,Ik ben er bang voor”, zegt Stanley daarover. ,,Het ligt eraan wat Rachel in wil leveren, natuurlijk. Ze wil alles zelf houden lijkt mij, anders doe je dat vanaf het begin niet.”

Eigen centen verdienen

Volgens Stanley kan Rachel zich beter bezighouden met zichzelf en haar eigen centen gaan verdienen. ,,Rachel kan beter achter de bar gaan staan in haar theewinkeltje in Amstelveen, in plaats van mensen lastig te vallen met rechtszaken, zoals ook die tegen haar oude vriendin Marieke”, sneert hij.

‘André heeft geen jeugd gehad’

André probeert zich nog altijd afzijdig te houden in de strijd om de erfenis. Terwijl zijn moeder en zus met elkaar in de clinch liggen, heeft hij net de sleutel ontvangen van zijn twee-onder-een-kapwoning in Wilnis. Hoewel het hem weer voor de wind lijkt te gaan, vreest Stanley dat het binnenkort weer misgaat met André. ,,Dat kind moet een vaderfiguur hebben en een moederfiguur die hem tussen de lijnen houdt. Maar hij gaat alle kanten op. Hij kan de weelde ook niet aan”, legt hij uit. ,,Hij heeft helemaal geen stabiliteit, dat kind. Hij heeft geen jeugd gehad.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie