Neef Jaafar gaat Michael Jackson spelen in nieuwe biografiefilm

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jaafar Jackson, de zoon van zanger Jermaine Jackson, gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe biografiefilm over het leven van zijn oom Michael Jackson. Dat meldt Deadline maandag. De 26-jarige Jaafar staat al sinds zijn twaalfde als zanger op het podium.

Regisseur Antoine Fuqua ontwikkelt het filmproject op dit moment met producent Graham King, die eerder het met Oscars bekroonde Bohemian Rhapsody maakte, over Queen-zanger Freddie Mercury. Het scenario wordt geschreven door John Logan, de man achter de scripts van Gladiator en The Aviator.

Volgens productiehuis Lionsgate zal de film “alle aspecten van het leven van Jackson belichten”, maar meer details zijn nog niet gegeven. Het is niet duidelijk hoe en of de talloze controverses rond Jackson aan bod zullen komen. Zo is de zanger vaak geassocieerd met mogelijk seksueel wangedrag jegens kinderen, een beschuldiging die eerder onderwerp was van de veelbesproken HBO-documentaire Leaving Neverland.

Jackson brak door als kindsterretje met de Jackson 5, waarin ook zijn broer Jermaine meezong. Later werd hij solo de grootste popster ter wereld. Hij won onder meer dertien Grammy Awards. In 2009 overleed hij, op 50-jarige leeftijd, aan een hartstilstand.

 

BuzzE

 

 

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie