Neelie Kroes kan haar ogen niet meer sluiten door operatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Niet alleen maar realitysterren en acteurs ondergaan plastische chirurgie. Ook Nederlandse vrouwelijke politici laten aan zich sleutelen. Helaas gaat dit soms mis.

Fout

Neelie Kroes vond dat haar oogleden teveel hingen. Daarom liet ze een ooglidcorrectie uitvoeren, maar helaas is dat niet goed gegaan. Neelie krijgt haar ogen niet meer dicht. In een nieuw boek van Barbara van Beukering zegt Neelie het volgende: “Sindsdien heb ik in ieder geval altijd problemen met airco omdat mijn ogen daar heel gevoelig voor zijn.” Volgens Neelie is het de schuld van de chirurgen, maar volgens de politicus geven ze dat niet toe.

Bij de andere ‘powervrouwen’ die in het boek aan het woord komen is de operatie gelukkig wel geslaagd. Zo liet Annemarie Jorritsma haar borsten verkleinen. Nadat ze flink was afgevallen vond ze het er niet meer mooi uitzien en waren ze nog steeds heel zwaar. Ze noemt de operatie “de beste beslissing die ik ooit heb genomen.”

Olga Zuiderhoek heeft de wallen onder haar ogen laten verwijderen,  Wouke Scherrenburg laat af en toe zelfs wat botox inspuiten en Annemarie Oster heeft bijna twintig jaar geleden haar gezicht laten liften.

 

Tags

ANNEMARIE JORRITSMAMISLUKTNEELIE KROESOGENOOGLIDPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck