Neemt ex Erica Meiland alsnog wraak? ‘Ingehuurd om Meilandjes te onderzoeken’

Sander gaat de Meilandjes het leven zuur maken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een verrassende wending in de zaak rondom Maxime Meiland: volgens geruchten heeft de man die door Maxime beschuldigd is van verkrachting, een privédetective ingehuurd. En die detective zou niemand minder zijn dan Sander van Betten, de ex van Erica…

In Chateau Meiland VIPS lijkt alles goed te gaan bij de Meilandjes, maar in werkelijkheid is niets minder waar. De Meilandjes zijn vooral druk met de rechtszaak rond Maxime Meiland. Volgens geruchten heeft de vermeende verkrachter van Maxime een privédetective ingehuurd om in het verleden van Maxime te graven.

Ex Erica Meiland

Weekblad Privé schrijft dat het om Sander van Betten zou gaan, de ex van Erica Meiland. En volgens Jan Dijkgraaf, die de biografie van Maxime heeft geschreven, is dat geen toeval.

,,Beste Sander”, begint Dijkgraaf zijn ‘briefje’ op zijn website. ,,En ja hoor, daar was ie weer! Advocaat Peter Schouten, gespecialiseerd in het voor de bus gooien van zijn cliënten, zou een privédetective hebben ingehuurd om eens goed te graven in het verleden van Maxime Meiland. En wie had er weer last van een aanval van interessantitis? Sander van Betten.”

Wraak?

Volgens Dijkgraaf ontplofte Sander toen Erica in haar biografie benoemde dat ze nooit een relatie met hem heeft gehad. ,,En misschien zit je mislukte ‘relatie’ met Erica nog zo diep bij je dat jíj de privédetective bent die Schouten voor een vriendenprijsje heeft ingehuurd om in Maxime Meilands verleden te gaan wroeten.”

Tags

ERICA MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck