Neemt Leontine afscheid van Marco’s achternaam?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine heeft een nieuw gezinslid erbij, namelijk labradoodle Obi. Opvallend is dat het hondje de achternaam Ruiters draagt. Neemt Leontine afscheid van de naam Borsato?

Samen met dochter Jada haalde Leontine vorige week het nieuwe gezinslid op. De vrouwen waren meteen verliefd en natuurlijk werden volgers overspoeld met schattige puppy foto’s.

Geen Borsato maar Ruiters

Leontine besloot daarom een eigen Instagramaccount voor Obi aan te maken. Echter draagt het nieuwe gezinslid niet de naam Borsato maar de naam Ruiters. Is het stom toeval of is er meer aan de hand?

Veel impact

Het schandaal rondom Marco Borsato heeft ongetwijfeld enorm veel impact op Leontine. Eerder liet ze al via haar management weten dat zij en de kinderen ‘erg aangeslagen en ontdaan’ zijn door de situatie. Verder heeft ze niets losgelaten over de beschuldigingen aan het adres van Marco.

Een breuk is nog altijd niet bevestigd, maar Leontine laat wel doorschemeren dat ze in een moeilijke tijd zit en Marco woont nog altijd in zijn woning in Alkmaar. Dat Leontine er nu ineens voor kiest haar nieuwe gezinslid niet de Borsato-naam te geven, terwijl haar kinderen die natuurlijk wél dragen, zorgt voor veel vraagtekens. Gaat ze zelf ook afscheid nemen van Marco’s achternaam?

Tags

BORSATOGEZINSLIDGEZINSUITBREIDINGJADA BORSATOLEONTINELEONTINE BORSATOLEONTINE RUITERSMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck