Neemt Sylvie Meis voorbeeld aan Yolanthe? ‘Emigratie naar Amerika’

Sylvie Meis gaat emigreren naar Amerika
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis overweegt een drastische stap. Het is haar droom om te gaan wonen en werken in Los Angeles. Eerder kon ze die droom niet waarmaken vanwege haar zoon Damián, maar sinds hij bij zijn vader woont, worden haar plannen steeds concreter. Ze zou zelfs al huizen aan het bezichtigen zijn…

Dat meldt weekblad Privé op basis van Duitse bronnen. Net na de scheiding met Rafael zou Sylvie voor het eerst hebben gezegd graag permanent naar Los Angeles te willen verhuizen. Maar vanwege haar zoontje Damián kon ze die droom eerder niet waarmaken.

‘Al naar een huis aan het kijken’

Nu Damián bij Rafael en Estavana woont, worden de plannen van Sylvie steeds concreter. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dol te zijn op Los Angeles. ,,Ze is er ook vaak te vinden op vakantie. Volgens Duitse media is ze daar al naar een huis aan het kijken en is ze van plan om de grote oversteek te gaan wagen”, aldus Evert Santegoeds op de website van De Telegraaf.

Hulp van Yolanthe ingeschakeld?

Hiermee lijkt Sylvie een voorbeeld te nemen aan Yolanthe, die al enige tijd in het zonnige Los Angeles woont. Hoewel het Yolanthe erg bevalt, zegt ze vooral verhuisd te zijn vanwege alle aandacht die ze in Nederland krijgt. Ze kon Xess Xava niet normaal naar school brengen, omdat er allerlei foto’s werden genomen.

Of Sylvie de hulp van Yolanthe heeft ingeschakeld om een huis te vinden is niet bekend. Volgens Santegoeds zijn de twee vrouwen geen vriendinnen, maar hebben ook geen hekel aan elkaar.

Tags

EMIGRATIELOS ANGELESSYLVIESYLVIE MEISYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck