Negatieve reacties op felicitatie André: ‘Mag ik een teiltje?’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgers van verschillende entertainment-accounts lijken Bridget en André helemaal zat te zijn. De zanger wordt vandaag 26 jaar en Bridget feliciteert hem op Instagram, maar velen vinden het nogal klef en vrij kinderachtig.

Positieve reacties?

,,Lief. Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou. Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby
Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven?
Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven”, schrijft Bridget in een Instagrampost, gevolgd door twee hartjes. Bridget heeft maar een paar mensen toestemming gegeven om te reageren en al die reacties zijn uiteraard allemaal positief. 

RTL Boulevard heeft de foto gedeeld en daarop kan wel iedereen reageren. Uit de reacties blijkt dat veel mensen het ‘kleffe’ koppel helemaal zat zijn. ,,Ik word echt zó moe van die twee”, ,,Nog nooit zoiets overdreven gezien. Elke scheet wordt gedeeld en Monique maar zorgen voor zijn kind”, en ,,Mag ik een teiltje”, schrijven mensen bij de foto. 

Niks van aantrekken

De negatieve reacties worden al geschreven sinds eind 2019, toen bekend werd dat André en Monique uit elkaar waren en André verliefd is geworden op een ander. Het koppel lijkt zich niets van alle negativiteit aan te trekken, want ze posten volop foto’s van hen samen.

Tags

26 JAARANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDJARIGMONIQUE WESTENBERGREACTIESRELATIEVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck