Negatieve reacties op zwangere Roxeanne in ondergoed

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Roxeanne Hazes heeft veel kritiek gekregen op een foto die ze dit weekend op Instagram plaatste. De lingeriefoto vinden sommige mensen ongepast, en een enkeling vindt zelfs dat ze er niet vrouwelijk uitziet.

Poseren

Nog maar een paar maanden en dan bevalt Roxeanne van haar eerste zoontje. Haar vriend Erik Zwennis en zij wilden ontzettend graag een kindje, en na de miskraam waren ze dan ook in de wolken toen de eerste maanden van deze zwangerschap probleemloos verliepen.

Roxeanne is onwijs trots op haar lichaam, en schaamt zich absoluut niet voor haar dikke buik. Dat heeft ze afgelopen weekend nog maar eens duidelijk gemaakt via Instagram. In een zwart lingeriesetje poseert ze in de toekomstige babykamer.

Reactie

Hoewel natuurlijk ontzettend veel volgers de foto, en vooral de zangeres, prachtig vinden, zijn er ook een paar negatievelingen. Zij vinden het ongepast dat Roxeanne zo op de foto staat. “Belachelijk, het privé reageert iemand”, Hou dit privé AUB”, “Waarom moet iedereen dit zien”, “Ik vind het niet mooi. Kan toch veel vrouwelijker!” en “Dik”, reageren zij.

Hoewel de zangeres dus zeker niet onzeker is, wil ze wel even reageren op de negatieve reacties. Dat doet ze via Instagram Stories:

Tags

BUIKDIKERIK ZWENNESKRITIEKLINGERIEROXEANNE HAZESZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck