Neil Patrick Harris terug als Barney in How I Met Your Father

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Acteur Neil Patrick Harris zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie How I Met Your Father. Hij keert volgens Deadline terug als het personage Barney Stinson, de rol die hij ook speelde in de hitserie How I Met Your Mother, de ‘voorganger’ van HIMYF.

In deze serie vertelt Sophie (Hilary Duff) hoe zij de vader van haar kinderen ontmoette. Samen met haar vrienden probeert ze er tussendoor achter te komen wie ze is, wat ze in het leven wil bereiken en hoe ze de ware kan vinden in een tijd van datingapps. Het tweede seizoen van How I Met Your Father krijgt twintig afleveringen.

De originele serie How I Met Your Mother vertelde over Ted Mosby (Josh Radnor) en hoe hij de moeder van zijn kinderen ontmoette. Hij neemt zijn kroost aan de hand van vaak bizarre gebeurtenissen en ervaringen met zijn vrienden, mee door zijn leven op zoek naar de ware. Neil Patrick Harris speelde Barney Stinson, een van de beste vrienden van Ted die bekend stond om zijn verleidingskunsten. How I Met Your Mother was te zien tussen 2005 en 2014.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck