Nepnieuws?! Ouders Maddie ontkennen ontvangen brief

Maddie McCann
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het Duitse OM zou de ouders van Madeleine McCann een brief hebben gestuurd waarin stond dat er alle reden is om aan te nemen dat hun dochter is overleden. De ouders reageren nu zelf, en laten weten helemaal geen brief te hebben ontvangen.

Schokkende brief?

Britse media schreven gisteren massaal over de schokkende brief die de ouders van het vermiste meisje zouden hebben ontvangen. Madeleine, die drie jaar oud was toen ze in 2007 uit een vakantie-appartement in Praia da Luz verdween, zou volgens het OM vermoord zijn. ,,Maar we kunnen niet zeggen waarom ze dood is. Het is belangrijker dat we succesvol zijn en dat we de boosdoener kunnen krijgen, in plaats van gewoon onze kaarten op tafel te leggen en hun te vertellen waarom we denken dat ze misschien dood is”, zei openbaar aanklager Hans Christian Wolters tegen de media.

De ouders van Madeleine, Kate en Gerry, hebben nu gereageerd op het nieuws en laten weten helemaal geen brief te hebben ontvangen. Het koppel noemt de berichten in de Britse media ‘vals’.

Nieuwe verdachte

De vermissing van Madeleine McCann is de afgelopen weken groot in het nieuws omdat er een nieuwe verdachte is aangehouden in de zaak. Het gaat om de 43-jarige Duitser Christian Brückner, die tijdens zijn aanhouding al in de gevangenis zat wegens een drugsdelict. Hij leefde ten tijde van de vermissing vlakbij de plek waar Maddie verdween.

Tags

CHRISTIAN BRUCKNERMADDIE MCCANNMADELEINEOUDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck