Net5 komt in aanloop naar kerst met speciaal programma

Door: Kees van der Made
11-12-2021

Heerlijk vooruitblikken op kerst tijdens de dagen in aanloop naar kerst kan bij Net5. Daar komt Kim-Lian van der Meij met een speciaal programma…

Kim-Lian van der Meij is in de dagen voor kerst te zien bij Net5. Ze presenteert dan het programma ‘5 Days of Christmas’. Ze ontvangt tijdens de uitzending een bekende Nederlander (en gesteund door bekenden) die haar helpt haar lege woonboerderij om te toveren tot kerstparadijs. Ook wordt er een kerstdiner bereidt door chef-kok Roberta Pagnier. Bekende gezichten als Dennis Weening, Sergio Vyent, Ellemieke Vermolen, Daphne Deckers en Kim Kötter komen langs. Tijdens het versieren en de diners worden natuurlijk bijzondere gesprekken gehouden waarin onder andere wordt gesproken over de kersttradities.

Pyjama

Vorige week waren de opnames voor het programma bezig, toen deelde Van der Meij een foto van haar in het zonnetje. Ze schreef erbij: ‘Vandaag weer een lange en leuke draaidag voor de boeg voor mijn kerstprogramma: “5 days of Christmas”, die altijd begint in mijn pyjama.’ ‘5 Days of Christmas’ is van 20 tot en met 24 december te zien om 19.30 uur bij Net5 en op KIJK.nl.

Meer DenD