Netflix huis Harry en Meghan te koop voor 33 miljoen

Netflix huis Harry en Meghan te koop
Door: Charlotte Wijnen
21-12-2022

Toen Harry en Meghan gingen zitten om geïnterviewd te worden voor hun langverwachte documentaire op Netflix, deden ze dat niet in hun eigen woonkamer. Er werd gefilmd in een landhuis dat een hoop wegheeft van hun eigen huis in Montecito. Het landhuis is inmiddels te koop gezet voor een behoorlijk bedrag.

Harry en Meghan hebben ervoor gekozen om de documentaire niet te filmen in hun eigen huis. En hoewel het niet hun eigen huis is, is het omheinde landgoed zeker groot en luxe genoeg om tegemoet te komen aan de verwende levensstijl van het koninklijk paar en hun kinderen.

‘Plek voor 200 mensen’

Het landhuis heeft een prachtig uitzicht op de bergen en de oceaan en beschikt over zes slaapkamers en zeven badkamers. Het heeft een fitnessruimte, een theater, een bar, een speelkamer, een meditatieruimte, een zwembad en een garage met plek voor vijf auto’s. Ook beschikt het over een luxe gastenverblijf dat van alle gemakken is voorzien.

,,Flexibele ruimtes zowel binnen als buiten maken dit een intiem huis voor 2 personen, maar kunnen gemakkelijk meer dan 200 mensen herbergen”, is te lezen op de website van de makelaar. Maar voor wie geïnteresseerd is moet wel diep in de buidel tasten: het optrekje staat te koop voor maar liefst 33,5 miljoen dollar.

Meer DenD