Netflix-medewerker: ‘Prins Harry gaat overspel van broer William onthullen’

Overspel William
Door: Eva Steins
13-01-2021

Volgens een medewerker van Netflix gaat prins Harry binnenkort een duister geheim van zijn oudere broer onthullen. Harry, die onder contract staat bij Netflix, zou alles gaan onthullen over de overspelaffaire van zijn broer…

De Netflix-medewerker weet het zeker: de prins gaat er binnenkort een bloedbad van maken. Volgens de medewerker zal hij álles gaan onthullen rondom een vermeende affaire van zijn broer. Prins Harry zou het zijn oudere broer zó kwalijk nemen dat hij overspel zou hebben gepleegd, dat hij geen genade zou willen tonen.

Netflix

Volgens de medewerker zou Harry nooit een contract van 150 miljoen getekend kunnen hebben bij Netflix, zonder dat hij iets héél smeuïgs zou onthullen. In Story klapt de medewerker uit de school.

,,Er is niet voor niets zo veel geld aan Harry en Meghan betaald. Voor de camera heeft Harry uitspraken gedaan die wereldwijd voor opschudding zullen zorgen”, aldus de bron.

Zo zou Harry de échte reden achter de verstoorde relatie tussen hem en zijn broer onthullen. ,,William zou namelijk vreemdgegaan zijn, en Harry wist daarvan.”

Kate

De vermeende affaire zou Harry schaakmat hebben gezet, vertelt de bron. Hij zou het namelijk verborgen moeten houden voor de vrouw van William, Kate. Met wie Harry tot op dat moment een goede band zou hebben…

,,Overigens waren Kate en William ook erg close met Meghan. Althans, dat zegt Harry. Maar door dat hele gebeuren is Harry’s relatie met William behoorlijk bekoeld”, stelt de bron. Volgens de ingewijde was de vermeende affaire zelfs de reden dat Harry en Meghan definitief vertrokken naar de Verenigde Staten.

,,Het was het laatste zetje dat Harry nodig had om zijn koninklijke leven de rug toe te keren.”

Diana

De Netflix-medewerker beweert dat de vermeende affaire van William extra hard aankwam bij Harry, omdat hun moeder Diana ook bedrogen werd door Charles.

,,Dat hebben de broers altijd verschrikkelijk gevonden”, vertelt de bron. ,,Dat William bewust het risico heeft genomen dat dit bij Kate en hem ook kan gebeuren, zou Harry enorm boos hebben gemaakt.”

Ook zou Kate inmiddels van de affaire afweten, stelt de bron. Een gebeurtenis die de relatie tussen Harry en Kate erg onder druk gezet zou hebben. ,,Het werd allemaal heel ongemakkelijk tussen hen”, aldus de medewerker.

Wie de vrouw is waarmee William naar verluidt zou zijn vreemdgegaan, onthult de bron niet. Wel weet de medewerker te melden dat het niet om Rose Hanbury zou gaan, waarvan eerder ook gezegd werd dat William een scheve schaats mee reed. ,,Harry heeft geen naam genoemd. Wel zei hij dat het drie jaar geleden is gebeurd.”

LEES OOK:

Bekende buurman ziet iets vreemds aan prins Harry ‘Ik kan het niet geloven’

Meer DenD