Netflix woest op prins Harry’s ‘nieuwe eisen over filmen’

Netflis niet blij met boek prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De explosieve onthullingen in prins Harry zijn autobiografie “Spare” viel niet in goede aarde bij degenen die verantwoordelijk waren voor zijn Netflix-serie. De bazen waren verrast door de hoeveelheid persoonlijke en familie-informatie die de koninklijke familie in zijn boek gaf en trokken hun wenkbrauwen op toen ze de biografie ontvingen…

In december werd de zesdelige Netflix-serie ‘Harry & Meghan’ uitgezonden. En op 10 januari volgde Harry alweer met zijn autobiografie “Spare”. De eis van Netflix-verantwoordelijken aan Harry (38) en Meghan (41) was dat zij meer inzicht in hun privéleven moesten geven. 

Daarmee moest ook worden ingestemd dat er in hun huis in Montecito, Californië mocht worden gefilmd. Volgens bronnen zouden de beelden die tot nu toe gefilmd zijn, niet in het huis zijn van de ‘Sussexen’. In plaats daarvan werd het echter opgenomen in een naburig pand.

Tijd voor een ander project

Een insider meldt dat zijn Netflix-bazen wel blij zijn met het succes van Harry’s memoires. De grote publieke belangstelling voor het boek zou hen immers hoge kijkcijfers hebben opgeleverd. 

Maar nu willen de verantwoordelijken van de streamingdienst “een tweede stuk van de taart”, aldus de bron, die als consultant bij Netflix werkt. De bazen zouden denken dat het tijd is voor een ander project.

Het zou vooral interessant kunnen zijn hoe het leven van prins Harry en hertogin Meghan zich ontwikkelt na de explosieve onthullingen, vermoedt de insider. ,,Hoe het verder gaat met Harry en Meghan zal voor de kijkers fascinerend zijn”, aldus de bron.

Schatkamer

Aan explosieve inhoud mag geen gebrek zijn. ,,We weten dat het paar constant beelden aan het filmen is, dus er blijft een schatkamer over die kijkers zal intrigeren”, zegt de bron. ,,Maar om een ​​deal als deze door te laten gaan, zou het paar echter de deuren moeten openen van zijn huis in Montecito.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLENETFLIXPRINS HARRYSPARE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck