Netta: Duncan Laurence moet zichzelf blijven

Door: DitjesDatjes
02-12-2019

Duncan Laurence moet proberen zoveel mogelijk zichzelf te blijven en niemand willen pleasen. Dat adviseert zijn voorganger Netta, die het Eurovisiesongfestival in 2018 won, in het AD. De Israëlische zangeres noemt haar winst "een zege en een vloek".

Duncan Laurence moet proberen zoveel mogelijk zichzelf te blijven en niemand willen pleasen. Dat adviseert zijn voorganger Netta, die het Eurovisiesongfestival in 2018 won, in het AD. De Israëlische zangeres noemt haar winst “een zege en een vloek”.

“Het sleurt je weg bij de essentie van artistieke vrijheid: het volgen van je eigen gevoel, je eigen passie”, zegt Netta. Volgens haar kan ze door haar winst niet meer lukraak muziek maken omdat alle ogen op haar gericht zijn.

“De Eurovisiefans houden van me, zeker, maar blijven ze ook van me houden als ik iets totaal anders doe? Dat is nog maar de vraag”, aldus Netta. “Dus nu is het mijn persoonlijke missie terug te keren naar aarde, terug te keren naar mezelf. En dat hele Eurovisie even vergeten, er geen fuck meer om geven wat anderen denken.”

Dat is ook het advies dat ze Duncan het liefst wil meegeven. “Ik breng nu een single uit waarvan mensen misschien vinden dat hij niet bij me past, heel gevoelig, intiem, en dat is riskant. Maar ik neem die vrijheid, wat anders slaat de rot toe.”

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen