Neve Campbell tekent voor hoofdrol in Michael Connelly’s Avalon

Door: DitjesDatjes
18-08-2022

Neve Campbell gaat de hoofdrol vertolken in Avalon, een nieuwe dramaserie van de Amerikaanse zender ABC. De serie is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van de Amerikaanse schrijver Michael Connelly en wordt geregisseerd door David E. Kelley, meldt Deadline donderdag.

In Avalon speelt Campbell, bekend van onder meer de Scream-filmreeks, de rol van rechercheur Nicole Searcy. De inspecteur heeft een klein kantoor op het eiland Catalina, waar dagelijks duizenden toeristen per veerboot aankomen om het eiland te verkennen. Op een dag wordt ze meegesleurd in een mysterie dat niet alleen de rest van haar carrière zal bepalen, maar haar ook het een en ander over het eiland zal leren.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Campbell en Kelley samenwerken aan een verfilming van een Connelly-boek. Onlangs speelde ze samen met Manuel Garcia-Rulfo in het eerste seizoen van de Netflix-serie The Lincoln Lawyer. Campbell zal ook in het tweede seizoen van die serie opduiken, maar dan als terugkerende gastrol. Wanneer Avalon te zien is, is nog niet bekend.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD