Nick Jonas breekt rib tijdens opnames Olympische special

Door: DitjesDatjes
25-06-2021

Slecht nieuws voor Nick Jonas. De zanger brak een rib toen hij meedeed aan een BMX race voor een televisiespecial voor de Olympische Spelen. Halverwege mei kwam er al nieuws naar buiten dat Jonas zich bezeerd had en zelfs naar het ziekenhuis gebracht moest worden, maar nu is dus duidelijk waarom. Dit liet hij weten aan de Amerikaanse ochtendshow Today.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de special zijn Nick en zijn broers Kevin en Joe te zien tijdens allerlei sportieve uitdagingen, waarbij ze de strijd met elkaar aan gaan. “We moesten horden lopen, gymnastische oefeningen doen en op een BMX rijden. En bij dat BMX onderdeel ging het dus mis, want daar brak ik een rib. Het gaat gelukkig allemaal weer goed nu en uiteindelijk levert het natuurlijk wel leuke televisie op, toch?”, aldus Nick.

De Jonas-broers zijn volgens Nick zeer competitief ingesteld. “Ja, dat kan ook wel bijgedragen hebben aan mijn iets te enthousiaste BMX rit. We willen allemaal winnen, we gaan er echt voor.”

Ondanks Nicks leed hebben de broers veel lol gehad tijdens het filmen van de Olympische special. “Het is sowieso al leuk dat je gevraagd wordt om mee te werken aan het grootste sportevenement ter wereld. We zijn er dan misschien niet als sporters, en dat zullen we ook nooit zijn, maar om op deze manier toch een klein steentje te kunnen bijdragen is al geweldig.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD