Nick kijkt uit naar eigen toekomst zonder Simon:”Volgend jaar eigen album”

Nick kijkt uit naar toekomst zonder Simon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Nick Schilder kijkt uit naar zijn eigen toekomst, zonder Simon. Dat vertelde hij in een uitgebreid interview aan Shownieuws. De zanger heeft grootse plannen. ,,Volgend jaar ga ik zeer waarschijnlijk zelf een tour doen en een album uitbrengen. Dat is behoorlijk hard werken en aanpoten.”

In het interview geeft Nick aan dat hij uitkijkt naar zijn eigen toekomst, en dat hij van plan is om zelf een tour te doen. Dat is volgens hem erg leuk, maar wel hard werken. ,,Dat is behoorlijk hard werken en aanpoten”, geeft Nick toe.

Turbulent jaar

,,Afgelopen jaar was een turbulent jaar”, blikt Nick terug. ,,Als je al 17 jaar lang samenwerkt heeft dat natuurlijk impact. Toen dat naar buiten werd gebracht maakte dat een hoop los.” Toch kon de Volendammer het nieuws vrij snel een plekje geven. ,,Maar ik merkte al vrij snel dat ik van mijn eigen kracht kon uitgaan.”

Samen televisie maken

In augustus liet het muzikale duo weten dat ze na zeventien gaan stoppen. Simon twijfelde al langer omdat ‘de lol’ weg is, zo legde hij uit in Jinek. De twee blijven wel samen televisie maken. In april staan er nog een aantal afscheidsconcerten gepland.

Tags

NICK EN SIMONNICK SCHILDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck