Nick & Simon: wie gaat het solo verder schoppen? ‘Eentje aardig, de ander niet’

Wie gaat het beter doen Nick of Simon?
Door: Charlotte Wijnen
11-08-2022

Nadat fans het nieuws dat Nick & Simon uit elkaar gaan hebben verwerkt, blijft de grote vraag: welke van de twee gaat het solo verder schoppen? Volgens geruchten is dat wel duidelijk…

De soloplannen zijn bevestigd door het management, maar daar wordt later pas meer bekend over gemaakt. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren, want de breuk tussen de twee mannen loopt gelijk met de overspelgeruchten van Simon Keizer.

Slechte imago Simon

Zeven vrouwen hebben onlangs een boekje opengedaan over het contact dat zij hebben met Simon. En sinds het overspel naar buiten is gekomen, wordt de zanger overspoeld met negatieve reacties op zijn Instagram, iets waar Nick ongetwijfeld ook last van heeft.

Volgens geruchten wil Nick niets meer te maken hebben met Simon. ,,Sinds een tijdje gaat het gerucht dat Nick niet langer geassocieerd wil worden met het slechte imago van Simon”, meldde Yvonne Coldeweijer.

‘De een is leuk en de ander niet’

Evert Santegoeds doet daar nog een schepje bovenop. In ‘Strikt Privé’ vertelt hij dat één van de twee veel populairder is. ,,De ergernissen tussen hen zijn er ook wel en het zijn ook twee verschillende jongens”, verklaart hij. ,,De een is leuk en de ander is niet leuk, hoor je weleens in dat wereldje.”

Hoewel Santegoeds niet wil vertellen wie van de twee populairder is, bevestigt hij wel dat ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Maar omdat ze nog een hele tour willen verkopen houden ze dat geheim. ,,Mensen hebben geen zin om te gaan kijken naar mensen die niet met elkaar door één deur kunnen. Dat wordt dus allemaal een beetje gedownplayed.”

DenD vraagt zich af

Wie gaat het volgens jou verder schoppen?

DenD

Meer DenD