Nick trouwt met ‘tweede keus’ in Married at first Sight

Vlak voor de bruiloft laat je aanstaande je in de kou staan. Dat is een nachtmerrie van velen en voor de Vriezenveense Nick kwam die uit. Wat de pijn verzachtte was dat hij geen idee had wie die aanstaande was, en dat er een ‘reserve’ vrouw was die ook stond te trappelen om met Nick te trouwen.

Samenwonen

In het programma ‘Maried at First Sight’ trouwen al drie seizoenen wildvreemden met elkaar. Wetenschappers koppelen mensen aan elkaar op basis van hun fysieke en mentale kenmerken. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar en na het ja-woord leren ze elkaar pas kennen. Samen gaan ze op huwelijksreis en als ze daaraan toekomen gaan ze ook even samenwonen. Maar vanaf dit seizoen is op huwelijksreis en samenwonen geen optie meer, maar een verplichting. Dat vertelde presentator Peter van der Vorst aan de deelnemers.

Kandidate Bo schrok enorm toen zij te horen kreeg dat ze was gekoppeld aan een man. Stiekem zag ze het niet zitten, maar voor de camera’s bleef ze lachen. Maar niet veel later ontving de redactie van het programma een mail van haar waarin stond dat ze niet langer mee wilde doen. Ze vond het toch te eng. Gelukkig vertelden de specialisten al dat er nog een andere vrouw heel goed paste bij Nick, namelijk Maxima. En dus mocht zij zich in een witte jurk hijsen. Ze hebben elkaar het ja-woord gegeven, maar of ze ook gelukkig getrouwd zijn is nog maar afwachten.