Nicki Minaj mist Met Gala door weigering coronavaccinatie

Door: DitjesDatjes
14-09-2021

Hoewel Nicki Minaj normaal gesproken een van de smaakmakers is tijdens het jaarlijkse Met Gala, schittert de rapper dit jaar door afwezigheid. Genodigden waren alleen welkom met een vaccinatiebewijs en daar wilde de 38-jarige Nicki niet aan toegeven. Dit laat ze weten via Twitter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Je moet gevaccineerd zijn om naar het Met Gala te kunnen gaan. Als ik me laat vaccineren doe ik dat niet voor een gala. Dan doe ik dat omdat ik genoeg onderzoek hebben kunnen doen en daar ben ik nu mee bezig. Ik wil dat mijn volgers veilig blijven, dus draag een mondkapje dat zowel je mond als neus bedekt, niet zo’n laf los dingetje,” aldus Nicki.

Minaj denkt het vaccin uiteindelijk wel te nemen. “Als ik weer wil gaan toeren, dan moet ik wel. Dan heb ik gewoon geen andere keus. Maar ik heb een neef in Trinidad die het vaccin weigert omdat twee vrienden van hem impotent zijn geworden na hun prikken. Een van die gasten zou gaan trouwen, maar toen zijn verloofde zijn opgezwollen ballen zag heeft ze het huwelijk afgeblazen. Dus je moet wel echt zeker zijn van je besluit en het niet doen om een gala of wat dan ook.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD