Nicki Minaj voelt zich sterker zonder man

LOS ANGELES – Nicki Minaj heeft zichzelf herontdekt na haar relatiebreuk met rapper Meek Mill. De 35-jarige rapster voelt zich sterker dan ooit, vertelt ze aan Elle.

“Spiritueel ben ik de afgelopen zes maanden meer gegroeid in mijn leven en mijn carrière dan in de acht jaar daarvoor”, aldus Nicki. De rapster heeft sinds haar vijftiende tot aan afgelopen najaar altijd serieuze relaties gehad. En dit had zo zijn gevolgen. “Ik kan mij herinneren dat ik ooit dacht dat ik alles kon doen in het leven. In de loop van de tijd ging ik aan mijzelf twijfelen. Vanaf het moment dat ik besefte dat ik kon leven en ademen en eten en slapen en lopen en praten zonder een vriend, veranderde er iets in mij.”

“Ik voelde me sterk en krachtig toen ik vrijgezel werd. Het feit dat ik een jonge vrouw ben die niet een man nodig heeft voor geld”, gaat Minaj verder. “Ik heb geen man nodig voor werk. Ik heb nooit met iemand hoeven slapen voor beats. Ik heb nooit met iemand naar bed hoeven gaan voor een platendeal. Ik heb die druk niet. Ik sta op wanneer ik dat wil en ik ga winkelen wanneer ik dat wil.”

Nicki kijkt inmiddels tegen veel dingen anders aan. Zo staat ze stil bij haar mogelijke negatieve bijdrage aan het beeld over de seksualiteit van vrouwen. Zo zegt Minaj dat ze erachter is gekomen dat de liefde van een heleboel vrouwen te koop is. “Het stemt mij verdrietig dat ze hun waarde niet kennen. Het maakt mij verdrietig als vrouw. En het maakt mij verdrietig dat ik daar misschien aan heb bijgedragen op een bepaalde manier.”

 

BuzzE