Kennissen Niclas waarschuwen Sylvie: ‘Hij liegt!’

Sylvie Meis Niclas Castello
Door: Tanja Brouwer
01-11-2019

Het hoge woord is eruit: de ring die Sylvie sinds enkele weken om haar vinger draagt is inderdaad een verlovingsring. Niclas Castello is die gelukkige. Of de twee binnenkort ook echt in het huwelijksbootje gaan stappen is nog maar de vraag, want bij Sylvie kan op het liefdesvlak altijd nog misgaan. En deze keer zeker, want Niclas blijkt een aantal geheimen met zich mee te dragen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dicsokoning

Ten eerste is zijn naam helemaal niet Niclas Castello. Zijn echte naam is Norbert Zerbs. Hij blijkt uit een klein Duits stadje te komen en is opgegroeid als zoon van een garage-eigenaar. Hoewel het Norbert is gelukt om goed geld te verdienen met zijn kunst, had hij in zijn thuisstad geen goede reputatie. Weekblad Privé schreef weken geleden al dat hij de reputatie had van notoire feestvierder en dat hij het liefst ‘de Discokoning’ werd genoemd. Daarnaast heeft hij eens meegedaan aan een televisieprogramma, tevens onder de naam ‘Discokoning. Daarin ging hij op zoek naar een limousine zodat er veel Playboy Bunny’s met hem konden meerijden.

Aandacht

Het Duitse blad Closer heeft gesproken met verschillende kennissen van Niclas en die lijken stuk voor stuk één ding te zeggen: ‘Sylvie, denkt goed na met wie je trouwt’. Niet alleen lijkt Niclas zijn ware identiteit te verzwijgen. Ook blijken er gaten in zijn kunstenaars-cv te zitten en beweert hij dingen die waarschijnlijk niet waar zijn. Zo zegt hij dat Jay-Z ooit een kunstwerk van hem heeft gekocht. ,,Iedereen kan beweren een kunstwerk aan JAY-Z verkocht te hebben. Wie controleert dat?’’, reageert een Hamburgse galeriehouder die Niclas al jaren kent. Daarnaast beweert Niclas in New York gewoond te hebben, maar bij de insiders is daar niets van bekend. Zij denken dat Niclas niet echt van Sylvie houdt, maar haar alleen maar gebruikt om zelf media-aandacht te krijgen.

https://www.instagram.com/p/BtJo6G8gFfW/

 

Meer DenD