Nicol doet boekje open over Peter Gillis: ‘Hij heeft me vaker mishandeld’

Nicol open over relatie met Peter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis beweert dat hij en Nicol Kremers als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar volgens Nicol is niets minder waar. Ze is jaren ongelukkig geweest en in de serie voerde ze een toneelstukje op. Zwijgen doet ze dan ook niet langer. ,,Ik was báng voor Peter.”

Nicol doet een jaar nadat Peter Gillis haar mishandeld zou hebben, alsnog aangifte tegen hem. ,,De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt”, vertelt ze in gesprek met weekblad Party. ,,Maar nu we de aangifte aan het voorbereiden zijn, komt dat allemaal weer omhoog. Dat maakt het er niet makkelijker op.”

Toneelstukje

Nicol vertelt dat ze zich al heel lang ongelukkig voelde. In de serie Massa is Kassa voerde ze naar eigen zeggen dan ook een toneelstukje op. ,,Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde”, aldus Nicol. ,,Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen.”

‘Vaker mishandeld’

Het was volgens Nicol niet de eerste keer dat Peter haar mishandelde. ,,Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen. En dat zijn er nogal wat”, onthult ze. Waarom deed ze niet eerder aangifte? ,,Omdat ik bang was. Bang voor wat hij zou doen.”

Bang

Peter reageert in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa verbaasd als Mieke, die een goede vriendin van Nicol was geworden, vertelt dat Nicol na de breuk niets meer van zich heeft laten horen. Maar volgens Nicol moest ze van Peter het contact met iedereen verbreken. Met Mieke, zijn kinderen en ook met het personeel van de vakantieparken. ,,Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar: als iemand nog contact heeft met mij, kan dat directe gevolgen hebben voor die mensen”, legt ze uit. ,,Die zijn ook bang om hun werk te verliezen.”

In de serie wordt veel over Nicol gesproken, maar dat had volgens haar niet gehoeven. ,,Dat had wat mij betreft niet gehoeven. Nee, ik kijk niet. Maar ik keek ook al niet toen ik er nog wel in zat.”

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie