‘Nicol Kremers deed Playboyshoot gratis’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers is uit de kleren gegaan voor Playboy. De ex-vriendin van Peter Gillis is op maar liefst acht pagina’s poedelnaakt te zien. Maar waar BN’ers normaliter een zak met geld krijgen voor een Playboyshoot, zou Nicol het gratis hebben gedaan.

Voor Nicol is naakt poseren niets nieuws. Zij is ook onder meer actief op het platform Onlyfans. ,,Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied”, zei ze al eerder. ,,Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

‘Nicol deed Playboyshoot gratis’

Maar waar haar voorgangers als Tatjana Šimić, Bobbi Eden en Katja Schuurman een grote zak met geld voor de shoot kregen, zou dat bij Nicol niet het geval zijn geweest. ,,Goed geïnformeerde bronnen stellen dat Nicol zelf naar Playboy is gestapt voor een shoot en dat ze daar niets voor heeft ontvangen. Vrijwilligerswerk dus”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Voor de rechter

Vorige week werd bekendgemaakt dat Nicol voor de politierechter moet verschijnen omdat ze een bloedproef heeft geweigerd. De politie zette op 6 maart de achtervolging in op een auto waarvan vermoed werd dat de bestuurder onder invloed was. Na een korte achtervolging werd de auto aan de kant gezet en bleek dat Nicol Kremers achter het stuur zat.

Op de vlucht

Tijdens haar verhoor vertelde Kremers dat ze op de vlucht was voor Peter Gillis, die haar voortdurend zou mishandelen. Agenten vermoedden dat ze ook onder invloed kon zijn van drugs, maar Nicol weigerde een bloedproef. Hierdoor kon niet vastgesteld worden hoeveel ze had gedronken en of ze hierbij ook drugs had gebruikt. Het weigeren van de bloedproef is volgens justitie een ‘ernstig vergrijp’. Daarom moet Nicol op 10 oktober voor de rechter verschijnen.

‘Ernstig vergrijp’

,,Weigeren van een bloedonderzoek is een zwaarder vergrijp dan rijden onder invloed”, zei een woordvoerder in het AD. ,,Anders zou iedereen met drank op achter het stuur een test kunnen weigeren zonder gevolgen.”

Tags

NICOL KREMERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck