Nicol laat Peter zitten voor déze BN’er

Nicol gaat met deze BN'er
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De geruchten over het vermeende bedrog van Nicol worden steeds hardnekkiger. Nicol is vorige week nog gespot met een man op Eindhoven Airport. Wie is deze mysterieuze man die haar hart plotseling sneller laat kloppen?

Hoewel we in ‘Massa is Kassa’ nog een gelukkige Peter en Nicol zien, zou het er achter de schermen toch anders aan toe gaan. Nicol zou de fout in zijn gegaan met een andere man, en deze is geen onbekende…

Bekend van ander tv-programma

,,Ik heb van een vriend vernomen, die Leroy kent, dat Nicol van Peter Gillis vreemd is gegaan met Leroy”, vertelt een bron aan showbizzkanaal RealityFbi.

Het gaat om Leroy de Rouw, bekend van het programma Big Brother. Leroy is 31 jaar en komt uit Den Bosch. Omdat ze dichtbij elkaar wonen is het niet zo gek dat ze elkaar kennen. Maar volgens de bron vertelde Leroy zelf op een verjaardag dat hij het ‘meer dan gezellig’ heeft gehad met Nicol.

Nicol reageert

Een andere bron meldt dat de twee vorige week nog samen zijn gezien. ,,Vorige week nog samen gezien op Eindhoven Airport. Zij keek net zo chagrijnig als op tv en hij super vriendelijk en met iedereen op de foto.”

Nicol laat in een reactie aan het kanaal weten dat het verhaal rond haar en Leroy ‘met een korrel zout’ genomen moet worden. Wel bevestigt ze dat ze samen met hem op het vliegveld in Eindhoven was. Wat er verder is gebeurd, vertelt ze niet.

Tags

BIG BROTHERMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck