Nicol: ‘Peter dreigde potlood door mijn hoofd te steken’

Nicol had bijna potlood in hoofd van Peter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers onthult dat haar ex Peter Gillis dreigde een potlood door haar hoofd te steken. ,,Ik steek ‘m dadelijk door je hele hoofd heen!”, zouden de dreigende woorden van Gillis geweest zijn.

Nicol maakt op Instagram bekend dat ze binnenkort met een ‘onthullend’ boek komt. ,,Misschien hebben jullie al wat mee gekregen de afgelopen tijd! Maar mijn schokkende en onthullende autobiografie komt binnenkort uit!”, schrijft Nicol.

Dreigement

In het boek vertelt ze onder meer hoe Peter een potlood van haar kinderen pakte en die boven haar hoofd hield. Vervolgens dreigde hij het voorwerp door haar ‘hele hoofd heen’ te steken.

Onder de post kan Nicol op een hoop steun rekenen. ,,Dit wordt al zo vaak verzwegen in het leven. Er mee naar buiten komen is al heel wat, ben trots op je”, reageert iemand. Maar kennelijk zit niet iedereen op het boek te wachten. ,,Is het boek ook geschikt om de open haard mee aan te steken?”, reageert een andere volger.

Vragen van volgers

Ook hebben sommige volgers vragen. Toen Nicol nog met Peter was, gaf ze meerdere keren aan dat ze wilde trouwen. Volgens sommige volgers rijmt dat niet met wat er allemaal gebeurd is. ,,Eén ding begrijp ik niet, waarom wilde je dan zo graag trouwen? En waarom ben je niet eerder vertrokken?”, vraagt iemand zich af.

Bang voor Peter

Eerder gaf Nicol al aan dat ze niet bij Peter weg durfde te gaan. In de serie Massa is Kassa voerde ze naar eigen zeggen dan ook een toneelstukje op. ,,Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde”, zei ze eerder in gesprek met Party. ,,Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen.”

1,7 miljoen

Vorige week kwam naar buiten dat Peter bijna 1,7 miljoen euro eist van Nicol, omdat zij zich in interviews negatief heeft uitgelaten over hem. Per ‘overtreding’ rekent Gillis 10.000 euro en dat vermeerdert hij weer met het aantal dagen dat de overtreding heeft ‘voortgeduurd’. Daarmee komt hij uit op 1,68 miljoen euro. Peter eiste vrijdag dat het geld binnen drie dagen overgemaakt moest worden. Het management van Nicol liet aan het AD weten niet van plan te zijn te gaan betalen.

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck