Nicol reageert op zoenpartij met andere man

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er doken vorige week pikante beelden van Nicol Kremers op. De vriendin van Peter Gillis werd gefilmd terwijl ze een andere man zoende. Inmiddels heeft Nicol gereageerd op de zoenpartij.

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Zo werd ze meerdere keren met andere mannen gespot én dook er zelfs een foto in de media op waarop ze een man kust.

‘Nicol heeft een ander’

Maar fans hoefden zich geen zorgen te maken, zo liet Nicol eerder al weten. De man met wie ze op de foto stond was namelijk gewoon een vriend. Ze verzekerde heel Nederland dat ze haar Peet nooit zou bedriegen en dat ze nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn.

Toch doken er vorige week weer beelden van Nicol op. Dit keer was het geen foto, maar een lang filmpje waarin te zien was dat ze een andere man zoent op een parkeerplaats. De heren van Roddelpraat lieten het filmpje in hun uitzending zien. ,,Nicol heeft gewoon echt een ander”, zei Jan-Roos, die er zeker van was dat Nicol een relatie met deze man heeft.

Nicol reageert op de beelden

Nicol heeft inmiddels gereageerd op de zoenpartij. In gesprek met weekblad Privé laat ze weten dat ze het helemaal niet is op de beelden. ,,Zij zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom dat ik op een parkeerterrein ga lopen tongworstelen met iemand’. Dus zij ontkent nadrukkelijk dat zij het is”, vertelt Evert Santegoeds in ‘Strikt Privé’.

Toch zou het niet de eerste keer zijn dat de familie Gillis ontkent terwijl het achteraf toch waar blijkt te zijn. ,,Ze hebben weleens vaker wat ontkend en ook al was het Code Rood, het bleek toch niet helemaal onzin te zijn. Maar deze ontkenning wel heel nadrukkelijk en zelfverzekerd.”

Tags

BEDROGGILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck