Nicol vertelt over geheime wens: ‘Een kindje met Peter’

Nicol wil zwnager worden van Peter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De geruchten over het ‘vreemdgaan’ van Nicol hebben geen relatiecrisis veroorzaakt tussen haar en Peter Gillis. Sterker nog: het heeft de twee zelfs dichter bij elkaar gebracht. Naast trouwen, heeft Nicol nog een grote wens. ,,Ik had zeker nog een kindje met Peter gewild.”

De realityserie ‘Massa is Kassa’ blijft een megahit, iets wat ervoor zorgt dat het privéleven van Peter Gillis steeds meer onder een vergrootglas komt te liggen. Zo gingen er verhalen rond over de ‘ontrouw’ van Nicol. Ze zou een geheime relatie hebben met Ferry de Lits en daarna zou ze Peter nog hebben bedrogen met Leroy de Rouw.

‘Mensen kunnen het niet hebben’

Maar volgens Peter en Nicol is er niets waar van de geruchten. ,,Weet je, ik haal mijn schouders ervoor op, Nicol heeft er meer moeite mee”, vertelt Peter in weekblad Privé. ,,Als iets klopt dan klopt er iets, maar je moet geen onzin verkopen. Ik weet zelf hoe de knikkers thuis rollen.”

De vakantieparken-miljonair verblijft momenteel samen met zijn grote liefde onder de Spaanse zon. ,,Hier worden we samen oud”, besluit hij. Volgens Nicol hebben zij en Peter het altijd fijn samen. ,,Of we nou op vakantie zijn of niet. We horen gewoon bij elkaar”, aldus Nicol. ,,Het is jammer dat mensen het niet kunnen hebben dat we gelukkig zijn.”

Hoewel Nicol er nuchter mee probeert om te gaan, doen de verhalen die rondgaan haar wel iets. ,,Leuk is anders. Weet je wat zo naar is? Dat je jezelf moet verantwoorden voor iets wat niet bestaat.”

Een kindje met Peter

Er is absoluut géén sprake van een relatiecrisis, dat is inmiddels duidelijk. Op sommige momenten hoopte Nicol dat ze Peter eerder ontmoet had. Ze had namelijk dolgraag nog een kindje met hem gewild. ,,Dat had ik enorm leuk gevonden. Als ik zie hoe hij met mijn kinderen omgaat… Hij is een heel leuke vader. Hij is de beste stiefvader die je maar kunt bedenken.”

Als Nicol zelf niet al vier kinderen had gehad, dan had ze die wens graag uit willen laten komen. Peter was haar vangnet toen haar ex, de vader van haar vier kinderen, niet naar haar omkeek. ,,Ik heb vier kinderen en in geen enkel geval was de vader aanwezig bij de geboorte. Eigenlijk heb ik er altijd alleen voor gestaan”, legt Nicol uit. ,,Het is fijn dat ik nu iemand heb die wel om mij geeft.”

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie