Nicole des Bouvrie geeft update over erfeniszaak

Nicole geeft update over erfeniszaak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het overlijden van Jan des Bouvrie is er een ingewikkelde strijd ontstaan binnen de familie. Dochter Nicole en zoon Jean-Marc, uit het eerste huwelijk van de interieurontwerper, zijn verwikkeld in een gerechtelijk proces tegen Monique, de weduwe van hun vader, en zijn andere twee kinderen Jan jr. en Bo. Hoe staat het nu met de zaak? Nicole geeft een update.

De verkoopprijs van de woning van wijlen Jan des Bouvrie gaat rechtstreeks naar de erfgenamen. Maar de strijd om wie welk deel krijgt, is nog altijd gaande. ,,De verkoop loopt niet via mij en mijn oudste broer Jean Marc”, legt Nicole aan weekblad Weekend uit. ,,Wij zijn daar niet mee bezig, als de verdeling maar eerlijk is. En dat moet nog blijken.”

‘We zijn er nog niet uitgekomen’

Ondanks pogingen om tot elkaar te komen, zijn ze er nog niet uitgekomen met elkaar. ,,Dat is wel de bedoeling, maar daar hebben we nog heel lang voor, tot kerst. Dan moeten we uiterlijk besluiten over de bodemprocedure.”

Volgens Nicole laat iedereen in de familie de strijd even rusten. ,,Nu gebeurt er even niets. We laten alles zoals het is. Iedereen heeft nu rust en dat is prima zo.”

‘Dat zegt genoeg’

Nicole liet eerder al weten de zaak treurig te vinden. ,,Dit is echt niet wat mijn vader bedoeld heeft”, zei ze tegen Weekend. ,,Ik zeg weleens: ‘Hij draait zich om in zijn graf.’ Echt niet leuk voor die man, dit.”

Veel mensen denken dat Nicole geen contact had met haar vader, maar dat is volgens haar niet waar. ,,Ik had met Monique geen contact”, verduidelijkte Nicole. ,,Met haar heb ik al 30 jaar geen contact, maar ík lag de laatste week in Jan’s bed, en niet zij. Dat zegt wel genoeg, denk ik.”

Tags

JAN DES BOUVRIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck