Nicole des Bouvrie over laatste wens vader: ‘Dat zegt genoeg’

Nicole over de laatste wens van haar vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicole des Bouvrie komt tweeënhalf jaar na de dood van haar vader Jan met opmerkelijke onthullingen. Zo onthult ze de laatste wens van haar vader. ,,Ik woonde daar de week voor zijn overlijden. Tot het allerlaatste moment.”

Na het overlijden van Jan des Bouvrie is er een ingewikkelde strijd ontstaan binnen de familie. Dochter Nicole en zoon Jean-Marc, uit het eerste huwelijk van de interieurontwerper, zijn verwikkeld in een gerechtelijk proces tegen Monique, de weduwe van hun vader, en zijn andere twee kinderen Jan jr. en Bo.

‘Niet wat mijn vader bedoeld heeft’

Nicole vindt het treurig wat er binnen de familie aan de hand is. ,,Dit is echt niet wat mijn vader bedoeld heeft”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik zeg weleens: ‘Hij draait zich om in zijn graf.’ Echt niet leuk voor die man, dit.”

Veel mensen denken dat Nicole geen contact had met haar vader, maar dat is volgens haar niet waar. ,,Ik had met Monique geen contact”, verduidelijkt Nicole. ,,Met haar heb ik al 30 jaar geen contact, maar ík lag de laatste week in Jan’s bed, en niet zij. Dat zegt wel genoeg, denk ik.”

‘Ik was er de hele tijd’

Jan woonde tijdelijk beneden in zijn huis en Monique boven in de slaapkamer. De laatste week voor zijn overlijden woonde Nicole bij hem. ,,We hadden beneden van zijn kantoor een heel gezellige hotelkamer gemaakt, daar waren we gezellig. ’s Nachts waren we dan een beetje aan het keten en koffiedrinken. We hebben veel leuke gesprekken gehad”, vertelt Nicole verder. ,,Tot het allerlaatste moment. Ik was er de hele tijd.”

Laatste wens

Nicole onthult dat het de laatste wens van haar vader was om haar, in plaats van Monique, dicht bij zich te hebben.. ,,Ik was erbij toen iedereen afscheid van hem nam. Ik was de laatste drie jaar sowieso altijd bij hem.”

Tags

JAN DES BOUVRIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck