Nicole des Bouvrie woest om aanwezigheid Natasja Froger bij rechtszaak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt nog steeds gestreden om de erfenis van Jan des Bouvrie. Het beslag dat zijn oudste twee kinderen hebben laten leggen op de villa van weduwe Monique blijft vooralsnog overeind na weer een rechtszaak. Natasja Froger was aanwezig bij deze rechtszaak, iets wat Nicole, de dochter van Jan, zeer ongepast vond.

Jan des Bouvrie wees Monique en hun zoon Jan jr. destijds aan om zijn nalatenschap af te handelen. ,,Ik heb in het begin verschillende gesprekken gevoerd met Jan jr.”, zegt Nicole in gesprek met De Telegraaf. ,,Ik had zo gehoopt dat we eruit waren gekomen.”

Beslag op villa

Maar helaas, ze kwamen er niet uit. Daarom legde Nicol samen met haar broer begin dit jaar beslag op de villa van hun vader. Op 13 oktober vond in Leeuwarden het hoger beroep plaats dat daarop volgde. Volgens Nicole duurde dat bijna drie uur en de rechter gaat op 28 november, of mogelijk eerder, bepalen of het beslag eraf gaat of wordt gehandhaafd.

Natasja Froger aanwezig

De rechtszaak vond Nicole vreselijk. ,,Omdat Monique haar vriendin Natasja Froger had meegenomen. Ik vond dat erg ongemakkelijk en verdrietig”, legt ze uit. ,,Ik vond het verschrikkelijk dat Natasja als buitenstaander een inkijkje kreeg in een gevoelige privékwestie.”

‘Het was zo ongepast’

Tijdens een schorsing heeft Nicole de rechter gevraagd of Natasja zich afzijdig wilde houden. ,,Het was zo ongepast, en gelukkig stemde de rechter daarmee in”, vervolgt Nicole. ,,Drie jaar lang ben ik iedere dag met mijn vader opgetrokken. We hebben intensief over het testament gesproken en het bevreemdt ons dat het anders is dan dat wij samen hadden besproken. Iedere dag, hoe ziek hij ook was, wilde hij het doornemen. Zelfs mijn moeder Joke zat erbij, omdat mijn vader en moeder, ondanks hun scheiding van dertig jaar geleden, nog altijd een goede band hadden. Naast zijn andere gezin met Jan, Bo en Monique waren ook wij nog hecht.”

Tags

JAN DES BOUVRIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck