Nicolette bevestigt scheiding

Nicolette Kluijver
Door: DitjesenDatjes
19-02-2020

Nicolette Kluijver is niet langer getrouwd met Joost Staudt. Dat bevestigt de presentatrice zelf. Het koppel woont niet meer samen maar de twee zijn momenteel wel met het complete gezin op vakantie.

Crisis niet overwonnen

Vorig jaar werd bekend dat het huwelijk van Nicolette en Joost zich in een crisis bevindt. De presentatrice schreef op Instagram ‘We zullen de beste vriendjes blijven’ en werd vervolgens gezien bij een huurhuis waar zij of Joost ging wonen. Het koppel werd de weken daarna nog regelmatig gezien en ook leken ze nog steeds samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin te vormen. Helaas blijkt nu dat ze de crisis niet overwonnen hebben.

‘Als vrienden uit elkaar’

Een bekende van het koppel vertelt aan weekblad Story het volgende: ,,Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis. Joost blijft in hun oude, gezamenlijk woning.” Het stel wilde eerder niets zeggen in de media over hun huidige relatiestatus, maar nu wil Nicolette toch iets vertellen aan het weekblad. ,,Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt. Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan”, geeft de blondine toe. ,,Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.”

Meer DenD