Nicolette en Bas komen met eigen vakantieboek

Door: DitjesDatjes
02-03-2021

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zijn bezig met een eigen vakantieboek. Voor de bundel Nederland heeft alles reist het koppel door heel Nederland op zoek naar de leukste plekken, kondigden de twee dinsdag aan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Al maanden delen Nicolette en Bas hun Nederlandse tripjes op Instagram. “Noodgedwongen door Covid konden we niet naar het buitenland reizen. Dus zijn we vorige zomer begonnen met ons eigen land te (her)ontdekken. Jullie tips stroomden binnen, en we werden langzamerhand echte onlinereisleiders”, aldus het stel.

Die reisjes en reacties bevielen goed. “We werden hier zo enthousiast van, ook omdat we zagen dat er mensen waren die dezelfde trips gingen doen, dat we dachten: Waarom bundelen we niet al die mooie unieke plekken in een boek? Zodat iedereen kan meegenieten van wat ons land te bieden heeft.”

De komende maanden reizen Bas en Nicolette door de twaalf provincies en volgers kunnen tips doorgeven over hun favoriete hotspots. Wanneer het vakantieboek verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD