‘Nicolette en man nog steeds erg close’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt hebben relatieproblemen. Dat maakten de twee begin 2019 bekend. ‘We zullen de beste vriendjes blijven’, schreef de presentatrice. Snel daarna verwijderde ze het bericht op Instagram. Het lijkt erop dat Nicolette zich ieder geval wel houdt aan die belofte.

Fout geparkeerd

Op Instagram reageert Joost namelijk heel positief op een bericht van Nicolette. De blondine heeft op Instagram een filmpje gepost waarin te zien is dat ze in de auto zit en allemaal folie in haar haar heeft. Ze legt uit dat ze bij de kapper zat, en toen haar auto moest verzetten omdat ze fout stond geparkeerd. Nicolette krijgt heel veel reacties, waaronder een van Joost!

Vier smiley’s die lachen en waarbij tranen uit hun ogen komen schrijft hij. Daarna reageert hij op iemand die zegt: ,,Lach je nou je vrouw uit?” ,,Haha, ja hilarisch”, reageert hij daarop.

Wintersport

Dat de twee er alles aan doen om met elkaar door één deur te kunnen, was al duidelijk. Samen hebben ze drie kinderen en ze doen er alles aan om hun niets te laten merken van de relatieproblemen. Zo zijn ze bijvoorbeeld in februari met het hele gezin op wintersport gegaan.

Tags

JoostKinderenNicolette KluijverRelatieScheidingsociale mediaVriendenWintersport

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie