Nicolette Kluijver doet boekje open over liefdesleven

Nicolette lekker aan het daten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de breuk met Joost Staudt is er eigenlijk nooit een nieuwe man in het leven van Nicolette Kluijver geweest. In gesprek met weekblad Weekend doet ze voor het eerst een boekje open over haar liefdesleven.

Ondanks dat Nicolette en Joost niet meer samen zijn, vertrokken ze wel samen met hun kinderen naar Bonaire. ,,Vaak willen mensen er een stempel opplakken”, zei Nicolette eerder. ,,Ik kan het niet uitleggen, maar we doen het op onze eigen manier. We zijn exen en soms vrienden en soms even niet.”

Liefdesleven

Heeft Nicolette inmiddels al een nieuwe liefde gevonden? ,,Nóg niet nee”, vertelt ze aan Weekend. ,,Of ik veel mannelijke aandacht krijg? Ook niet nee, haha!”

Wel zegt Nicolette dat ze openstaat voor de liefde. ,,Natuurlijk, de liefde is fijn. Maar ik heb ook een heel mooi leven zo. Alleen, als het op mijn pad komt, is het welkom”, aldus Nicolette. Dan moet ze wel iemand tegenkomen, want aan datingapps wil ze niet beginnen. ,,Nee. Ik zit niet op Tinder. Dat past denk ik niet bij mij. Ik heb er niet echt een oordeel over, maar ik zie mezelf dat niet doen. Ik denk dat als ik een nieuwe liefde tegenkom, dat gewoon zomaar gebeurt.”

Rick Brandsteder

Eerder gingen er geruchten rond dat Nicolette het gezellig zou hebben met Rick Brandsteder. Nicolette deelde een foto waarop het leek dat ze Rick een zoen gaf. En hoewel ze de foto direct verwijderde, was het kwaad al geschied: volgens haar volgers was het duidelijk dat zij en Rick een affaire hadden.

Wat klopte er van de geruchten? ,,Ik word er helemaal rood van, maar niets”, antwoordde Nicolette later op de geruchten. ,,Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld. Maar dat is niet zo.”

Tags

NICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck